Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Policisté se chystají na fotbal Slovácka se Stockholmem - AKTUALIZACE

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Odehraje se ve čtvrtek v 19.00 hodin v Uherském Hradišti. 

Ve čtvrtek 18. srpna v 19.00 hodin na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti odehrají fotbalisté 1. FC Slovácko utkání Evropské konferenční ligy proti švédskému fotbalovému klubu AIK Stockholm.

Utkání vyhodnotili policisté jako rizikové, proto se na něj připravují s předstihem. Kvůli zajištění vnitřní i vnější bezpečnosti, veřejného pořádku, ochrany zdraví a majetku a také pro zaopatření bezpečnosti silničního provozu v době před, v průběhu i po utkání bude v pohotovosti několik desítek policistů z jednotlivých oddělení policie Zlínského kraje.

Připraveni jsou policisté z obvodních oddělení, dopravní policisté, policisté z cizinecké policie včetně Schengenbusu, policisté z pohotovostního a eskortního oddělení, policejní kynologové se psy i policisté s koňmi. V bezprostředním okolí stadionu bude přichystáno několik pořádkových jednotek a také členové antikonfliktního týmu. Nebudou chybět ani kriminalisté.

Žádáme účastníky o respektování dopravního značení, pokynů policistů, strážníků Městské policie z Uherského Hradiště a pořadatelů. Nutností je parkování pouze na místech k tomu určených.

Na stadion je zakázán vstup s jakoukoli pyrotechnikou. Dovnitř nebudou vpuštěny ani zjevně podnapilé osoby.

16. srpna 2022, por. Bc. Monika Kozumplíková

Zápas proběhl bez komplikací, policisté nemuseli v jeho průběhu řešit žádné protiprávní jednání. 

19. srpna 2022, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem