Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté přivezli do mladoboleslavského Dětského centra finanční dar

Praha venkov – VÝCHOD – I v letošním roce se uskutečnila finanční pomoc opuštěným dětem. 

Policisté a zaměstnanci z Prahy venkov – Východ za již tradiční podpory kolegů ze Zásahové jednotky Středočeského kraje mezi sebou vybrali finanční částku 52.000 korun, kterou ve čtvrtek 16. prosince 2021 darovali opuštěným dětem Dětského centra Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi. 

Předávání finančního daru probíhalo každoročně v předvánočním čase v příjemném prostředí dětského centra spojené s obdarováním dětí vánočními dárečky, které vždy vyčarovaly úsměv na jejich tváři. Tato tradice byla v letošním roce po pěti letech porušena z důvodu současné nepříznivé covidové situace. 01

Ovšem policisty a zaměstnance Územního odboru Praha venkov – VÝCHOD a Zásahové jednotky Středočeského kraje nic neodradilo a do dětského centra přivezli výše uvedenou sumu, která byla bez přítomnosti dětí předána do rukou paní primářky MUDr. Heleny Tomanové za účelem zajištění zážitků pro tyto děti. 

Všichni, kteří se na finanční částce podíleli, jsou rádi, že se mohou šestým rokem podílet na nezapomenutelných zážitcích dětí, které nemají již nyní úplně jednoduchý start do života.

V tomto projektu budeme pokračovat i příští rok, neboť je to jeden ze způsobů, jak můžeme pomoci těm, kteří to opravdu potřebují.

por. Mgr. Eva Hašlová  PČR Praha venkov – VÝCHOD  21.12. 2021
 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem