Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Policisté pracovali společně se slovenskými kolegy

ZLÍNSKO: Dohlíželi na bezpečnost občanů v adventním čase. 

V rámci policejního opatření zaměřeného na bezpečnost občanů v adventním čase a v době vánočních svátků se policisté ze Slavičína a Valašských Klobouk setkali při společných hlídkách s kolegy ze sousedního Slovenska.

Jejich společné působení bylo zaměřeno nejen na bezpečnost lidí, kteří v této době navštěvují vánoční jarmarky, ale také na prevenci protiprávního jednání, na bezpečnost silničního provozu, zaměřili se i na nelegální migraci a neoprávněný pobyt cizinců, spolupracovali při pátrání po osobách a věcech a samozřejmě si vyměňovali poznatky a zkušenosti z výkonu služby v domovských státech.

Letos smíšené hlídky policistů z Česka a ze Slovenska navštívily v sobotu 1. prosince 27. ročník Valašského mikulášského jarmeku ve Valašských Kloboukách a den předtím vykonávali společnou službu ve Slavičíně při rozsvícení vánočního stromu. Při další společné službě se policisté z příhraničních oblastí setkají zase za pár týdnů a pokračovat v nich budou v pravidelných intervalech v průběhu celého příštího roku.

4. prosince 2018, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

společná hlídka

společná hlídka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem