Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají po totožnosti útočníka, který fyzicky napadl jiného muže

BENEŠOVSKO - K incidentu došlo 1. října před barem Strom v Benešově 

Policisté Obvodního oddělení Benešov v současné době šetří řeší případ fyzického napadení, ke kterému došlo 1. října 2021 ve 23:10 hodin před barem Strom v Benešově na Malém náměstí 1783. Tam zatím neznámý pachatel fyzicky napadl muže a způsobil mu zranění, která si vyžádala ošetření v nemocnici.

Benešovští policisté zahájili úkony trestního řízení pro přečin ublížení na zdraví a přečin výtržnictví, kterých se dopustil prozatím neznámý pachatel. Za toto jednání mu hrozí trest odnětí svobody od šesti měsíců do 3 let.

Nyní by policisté potřebovali vyslechnout k celé události důležité svědky, kteří se v uvedenou dobu a čas vyskytovali na stejném místě jako útočník a poškozený muž. Na fotografiích z kamerových záznamů je zachyceno několik osob, které si události mohli všimnout a případně by mohli znát osobu útočníka. Žádáme tedy všechny, kteří by měli k události jakékoliv poznatky, aby se policistům ozvali na linku 158 nebo přímo policistům Obvodního oddělení Benešov na tel. číslo 974 871 700. 

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
20. října 2021

vytisknout  e-mailem