Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté pátrají po šedesátiletém muži - VYPÁTRÁN

Strakonice – Včera odjel na jízdním kole a domů se nevrátil. 

Strakoničtí policisté pátrají po 60letém muži z Blatenska.

Pátrání po osobách - Policie České republiky

Pohřešovaný včerejšího dne 25. července 2022, kolem 10 hodiny dopoledne, odjel na jízdním kole ze svého bydliště na adrese Malý Vrch a do současné doby se nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu. U sebe by měl mít pouze doklady. Muž trpí roztroušenou sklerózou, a může být proto dezorientovaný. Pohřešování oznámil dnešního dne jeho strýc.

Pohřešovaný 60letý muž je štíhlé 180 cm vysoké postavy. Má hnědé prošedivělé vlasy střižené nakrátko. Na sobě měl zelené triko s krátkým rukávem, černé šortky a na nohou černé pantofle. Odjel na jízdním horském kole zn. Rock Machine černožluté barvy. Žádné léky neužívá a vyjížďky na kole po okolí pro něj nejsou neobvyklé. Zpravidla zvládá okruh kolem deseti kilometrů, zejména po asfaltových cestách. Pohybovat by se mohl v okolí obcí Buzice, Skaličany, Bezdědovice, Paštiky nebo na přilehlých cestách a komunikacích. Vzhledem k náročnějším klimatickým podmínkám, které teď přetrvávají, by mohl být muž v ohrožení života.

Policisté pátrají po muži celý dnešní den, zatím bezvýsledně. Zároveň žádají veřejnost o spolupráci při pátrání. Jakékoli informace o pohybu či výskytu pohřešovaného muže sdělte, prosím, na tísňové lince 158. Děkujeme za spolupráci.

por. Mgr. Jaromíra Nováková

26. července 2022

Dodatek ze dne 26. července 2022

Pohřešovaný muž byl v odpoledních hodinách vypátrán na Českobudějovicku, kdy se nám ozvali spoluobčané na linku tísňového volání. Muž je živý, jen mírně dehydrován.

Děkujeme za vaši pomoc.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

26. července 2022.

vytisknout  e-mailem