Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté pátrají po pohřešovaném muži

JIHLAVSKO: Žádají o spolupráci i širokou veřejnost  

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži.
Osmatřicetiletý muž byl naposledy viděn v sobotu 19. dubna v hotelu U Hraběnky v Telči, odkud odešel kolem 11:30 hodin po zaplacení útraty za ubytování neznámo kam. Recepční si při odchodu muže všimla, že je zraněný v oblasti hlavy. Ihned jakmile přijali policisté oznámení o pohřešování muže, začali po něm okamžitě pátrat, do současné doby bez kladného výsledku.
 
Pohřešovaný muž je narozený na Slovensku, je přibližně 187 centimetrů vysoký, střední postavy. Má výrazně zelené oči, husté spojené obočí, široké rty a černé krátké prořídlé vlasy. Na jedné ruce má na vnitřní straně jizvu. Pohřešovaný muž nosí náramek z chirurgické oceli. Na sobě měl naposledy oblečený černý kabát, bílou košili a tmavou kšiltovku. Pozornost by mohlo vzbudit jeho blíže neurčené zranění na hlavě. Jedná se o muže, který v Telči v minulosti provozoval restauraci Pětilistá růže na ulici Palackého a také zde žil.
 
Po pohřešovaném muži vyhlásili policisté celostátní pátrání. Informace o pohřešování s popisem muže byla předána všem policejním hlídkám. Policisté prohledali lokalitu, kde byl muž naposledy spatřen i další místa, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Na základě provedeného šetření policisté zjistili, že se muž v Telči pravděpodobně pohyboval vozidlem Opel Corsa, které následně nalezli zaparkované na ulici Zachariášova. Policisté prověřili zdravotnická zařízení, autobusová a vlaková nádraží a další vytipovaná místa. Pátrali po muži také u jeho příbuzných a známých. Do současné doby bez kladného výsledku. Policisté po pohřešovaném muži i nadále pátrají.
 
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.
 
Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již pohřešovaná osoba vypátrána.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
22. dubna 2014

vytisknout  e-mailem