Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policisté pátrají po pohřešovaném Jaroslavu Mačákovi

V případě zjištění pobytu osoby vyrozumte kterékoliv oddělení PČR . 

Policisté pátrají po pohřešovaném Jaroslavu MAČÁKOVI, narozeném 20.2.1992, trvale bytem Olšany u Prostějova 320, okres Prostějov.

Pohřešovaný mladík byl naposledy viděn rodinou v místě trvalého bydliště dne 19.1.2009 kolem 09.40 hodin, kdy odjel autobusem do školy v Prostějově. Do školy však nedorazil, od této doby je místo jeho současného pobytu neznámé. Policisté předpokládají, že by se mohl pohybovat po celém území České republiky.V minulosti nebyl dosud pohřešován.

Jaroslav Mačák je vysoký 185 cm, jeho zdánlivé stáří je mezi 17 - 18 lety, má hubenou postavu. Vlasy má rovné, středně dlouhé, jejich barva je hnědá. Má i hnědé oči. Naposledy měl oblečenou černou zimní bundu s kapucí, na stranách bundy bílý obdélník, na levém rukávu bílý nápis. Na sobě měl dále černou mikinu s kapucí, tmavě modré rifle, černé botasky, modrou tyrkysovou čepici se šňůrkami přes uši. Může mít i hnědý kulich a hnědý batoh.

V případě zjištění pobytu osoby vyrozumte kterékoliv oddělení PČR na bezplatné tel. lince 158 nebo SKPV OOK Prostějov tel. 974781326.

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem