Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají po mužích, kteří se vloupali do areálu plaveckého bazénu

BENEŠOVSKO – Jejich jednání zachytily nainstalované kamery. Policisté tak žádají veřejnost o pomoc a spolupráci. 

Ve středu 19. února, přesněji kolem čtvrté hodiny ranní, se do areálu plaveckého bazénu v Benešově vloupali dva dosud neznámí muži. Ti poškodili hlavní vstupní dveře a těmi se následně dostali do interiéru budovy. Zde odcizili automat na žvýkačky a plastovou pokladnu s finanční hotovostí, která patří nadačnímu subjektu. Celkově tak způsobili škodu přesahující třicet tisíc korun.

Pohyb pachatelů zachytily nainstalované kamery. Jeden z mužů je vysoký přibližně 180 – 190 cm, hubené postavy. Zdánlivé stáří 30 až 40 let. V době vloupání byl oblečen do tmavé bundy s  kapucí, kterou měl na hlavě. Bunda má navíc na prsou reflexní pruh. Na nohou měl tmavší dlouhé kalhoty. Obut byl do tmavých nebo černých bot a na dlaních měl rukavice černé barvy. Druhý muž je vysoký přibližně 170 – 180 cm. Zdánlivé stáří 30 až 40 let, hubené postavy. Na sobě měl bundu světlejší barvy a přes hlavu kapuci. Na hlavě pod kapucí měl ještě kšiltovku s rovným kšiltem a černou kulatou nálepkou. Na nohou měl světlejší kalhoty, které mají u kotníků z vnitřní strany světlé prvky připomínající záplaty. Na levé straně opasku u kalhot měl menší světlou brašnu. Obut byl do tenisek se světlými nebo reflexními tkaničkami. Část bot nad patou je tmavá. Na botách je znak připomínající tenisky Jordan (znak osoby ve výskoku). Boty mají také světlý lem podrážek. Na zádech nesl světlý sportovní batoh s reflexními prvky – proužky do tvaru písmene ,,V“. Zipy u batohu jsou černé barvy.

Vzhledem k tomu, že se policistům dosud nepodařilo muže vypátrat, žádají tak veřejnost o pomoc a spolupráci. Jakékoliv informace, které by přispěly ke ztotožnění mužů a objasnění případu, přijmou policisté na telefonním čísle 974 871 700 nebo na emailové adrese: bn.oo.benesov@pcr.cz . Využít můžete také linku tísňového volání 158.

por. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
24. března 2020

Odkazy do noveho okna

Foto č. 1

Foto č. 1 

Detailní náhled

Foto č. 2

Foto č. 2 

Detailní náhled

Foto č. 3

Foto č. 3 

Detailní náhled

Foto č. 4

Foto č. 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem