Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté opět přijeli do Dětského centra za opuštěnými dětmi

Praha venkov – VÝCHOD – Vánoční dárečky, finanční dar, spoustu věcí a nejen to přivezli policisté do mladoboleslavské nemocnice. 

Policisté z Prahy venkov – Východ za podpory kolegů ze Zásahové jednotky Středočeského kraje a dopravních policistů z Oddělení silničního dohledu vybrali mezi sebou finanční částku 55.000,- korun, kterou darovali opuštěným dětem Dětského centra Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi. Za dětmi nepřijeli s prázdnou! Již třetím rokem přivezli spoustu vánočních dárečků, které rozzářily jejich oči a vyčarovaly úsměv na tváři.  

Především díky veřejnosti se podařilo nashromáždit spoustu krásných a nových věcí, hraček a dalších potřebných předmětů, které byly předány společně s finančním darem paní primářce MUDr. Heleně Tomanové.

S velkorysou nabídkou nás díky tomuto projektu oslovila maminka, která všem dětem Dětského centra nabídla zdarma týdenní pobyt v rekreačním objektu na Šumavě.

Poděkování za úspěch tohoto projektu patří nejen policistům a pracovníkům Policie České republiky, ale hlavně všem lidem, kteří se na sbírce podíleli. Na policejní stanice územního odboru Prahy venkov – Východ nám přinesli maminky a tatínkové třikrát více věcí v porovnání s předchozími lety.    Policisté dětské centrum opouštěli s hřejivým pocitem a někteří se neubránili slzám v očích.

V tomto projektu budeme pokračovat i příští rok, neboť je to jeden ze způsobů, jak můžeme pomoci těm, kteří to opravdu potřebují.

por. Mgr. Eva Hašlová
tisková mluvčí PČR Praha venkov – VÝCHOD
2.1. 2019

vytisknout  e-mailem