Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté odhalili podnapilé

Nebyli ještě plnoletí  

     Preventivní kontrolu chatových osad s následnou kontrolou restauračních zařízení uskutečnili 10. prosince čerčanští policisté.
Ve svém služebním obvodu prošli a zkontrolovali chatové osady Doubravice, Ztracené Stopa , Na Baštírně, Borka. Zaměřili se přitom na možný výskyt podezřelých osob a zjišťovali, zda chaty a chalupy nejsou napadené. Žádný narušený objekt však nenalezli.
     Protože se na chatách ještě někteří chataři zdržovali, policisté s nimi pohovořili a popřáli jim krásné Vánoce. Majitelé chat byli z nečekané návštěvy příjemně překvapeni a policistům vyjádřili za jejich činnost poděkování.
 

     Ve večerních hodinách pak policisté svoji pozornost zaměřili na mladistvé osoby zdržující se v restauracích a barech. V Poříčí nad Sázavou zkontrolovali restaurační zařízení Na Růžku a Homolka. V Nespekách pak Hotel Lauřím a Stará Hospoda. V Čerčanech pak jejich pozornosti neušly podniky U Škvorů, Alexandra, Barandov, Kulturák a Areta.
     V restauraci Kulturák pak zjistili dva 17 leté mladíky pod vlivem alkoholu. Jednomu naměřili hladinu alkoholu v dechu ve výši 0,57 promile a druhému pak 0,20 promile. Kontrolovaní s naměřenými hodnotami souhlasili. Informaci o výsledku akce policisté postoupili k dalšímu projednání na Odbor sociálně právní ochrany dětí do Benešova. 
 

 

 

por. Bc. Zuzana Stránská

13.12.2010

vytisknout  e-mailem