Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté objasnili krádež benzinu

LOUNY - Krádež benzinu; Krkavčí otec; Opilý boural s tříkolkou  

Krádež benzinu

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření ze spáchání trestného činu krádeže 41letému muži ze Sokolovska, který před několika týdny kradl v žatecké ulici Ostrov ze zaparkovaného vozidla benzin. Celkem se mu s dalším, dosud neustanoveným, spolupachatelem podařilo z vozu zn. Škoda Forman odcizit 22 litrů benzinu Natural 95 v hodnotě 572 Kč. Policisté tento skutek nejprve šetřili jen jako přestupek, ale následně zjistili, že dotyčný se uvedeného jednání dopustil i přesto, že byl Okresním soudem v Sokolově odsouzen za krádež a výkon trestu ukončil v listopadu roku 2006. Po provedení nezbytných úkonů byl podezřelý propuštěn na svobodu.

Krkavčí otec

Přes třicet tisíc korun dluží na svou nezletilou dceru 35letý muž ze Žatce. Výživné neplatí již od listopadu roku 2007, přestože mu tato povinnost byla uložena rozsudkem okresního soudu. Proto proti němu komisař Služby kriminální policie a vyšetřování v Lounech zahájil trestní stíhání pro podezření ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy. Obviněný je vyšetřován na svobodě. Pokud soud uzná jeho vinu, hrozí mu za tento trestný čin až jeden rok odnětí svobody.

 

Opilý boural s tříkolkou

Bez řidičského oprávnění a v podnapilém stavu usedl dnes, kolem čtvrté hodiny ráno, za řídítka motocyklu - tříkolky 38letý muž. Na silnici ve směru na Blšany, poblíž firmy Ekostavby, s vozidlem havaroval. Naštěstí z nehody vyvázl bez zranění. Přivolaní policisté zjistili, že muž řídil i přesto, že není držitelem řidičského oprávnění a navíc mu dechovou zkouškou naměřili 2, 1 promile alkoholu. Dopravní nehodu dále policisté šetří. 

vytisknout  e-mailem