Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté navštívili psí útulek

CHEBSKO – Pejskům přivezli krmivo i různé pamlsky. 

Policisté z obvodního oddělení Mariánské Lázně navštívili během Štědrého dne místní psí útulek a tradičně nepřijeli s prázdnou. Pejskům totiž přivezli řadu různého krmiva a nechyběly samozřejmě ani pamlsky. „Psí útulek navštěvujeme už několik let, je to taková naše tradice, kterou chceme místní zařízení podpořit. Skládáme se společně s kolegy z našeho oddělení a za vybrané peníze poté nakoupíme, co je zrovna potřeba. Kromě krmiva a pamlsků jsme letos psímu útulku předali i menší finanční hotovost,“ uvedl npor. Ing. Jiří Košař, vedoucí obvodního oddělení Mariánské Lázně.

V této tradici chtějí policisté z lázeňského města pokračovat i v příštích letech. „Jsme rádi, že alespoň touto formou můžeme útulku pomoci, takže i v příštím roce s nějakými dobrotami zařízení určitě navštívíme,“ dodal npor. Ing. Jiří Košař.

Psí útulek Mariánské Lázně zahájil svůj provoz už v listopadu roku 2000. Útulek vítá jakoukoliv pomoc a nemusí být pouze materiální či finanční. Útulek lze i jen navštívit a vzít opuštěného pejska například na procházku.

nprap. Jakub Kopřiva
28. 12. 2021

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem