Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté navštívili malé hasiče na Máchově jezeře

ČESKOLIPSKO - V den státního svátku se policisté vydali na soustředění mladých dobrovolných hasičů. 

Překvapení v podobě policejní techniky a ukázky práce policistů čekalo na účastníky soustředění mladých dobrovolných hasičů
Sloup v Čechách v kempu Barbara na Máchově jezeře. 

4Policisté si pro děti připravili bohatý program, kdy jim představili policejní motorku, vozidlo Superb pro skrytý dohled a nechyběla ani ukázka policejního člunu přímo na vodní ploše jezera z mola Borný. Kromě toho si děti mohly prohlédnout policejní výstroj a výzbroj a vybavení využívané dopravní policií.

Účast policistů na akci byla hojná, tvořena nejen policisty
z oddělení silničního dohledu Krajského ředitelství policie Libereckého kraje, ale současně i policisty z obvodního oddělení Doksy a Služby kriminální policie a vyšetřování Česká Lípa.


Kromě ukázek se děti mohly od preventistky z oddělení tisku a prevence dozvědět mnoho užitečných informací, které se týkaly jejich bezpečnosti nejen při pohybu v silničním provozu, ale i při pohybu u vody a v lese. 

Děti byly zároveň obdarovány preventivními materiály a drobnými praktickými dárky, avšak velké překvapení čekalo i na samotné policisty, když jim děti předaly velké vlastnoručně vyrobené srdce s vlastními podpisy a další dárky s poděkováním za nasazení zejména
v době pandemie COVID - 19, ale i za celkový pocit bezpečí a úcty, kterou vůči policistům mají. 


8. 7. 2021
nprap. Adéla Maňasová
preventistka KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem