Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policisté na Sportovních hrách seniorů v Borohrádku

RYCHNOVSKO - Účastníky 8. ročníku náš stánek zaujal. 

Popáté hostil Borohrádek "Sportovní hry seniorů Královéhradeckého kraje". Na oblíbené akci s více než 300 účastníků od nás i z Polska jsme opět nechyběli ani my.

Po celkem 15 nejrůznějších disciplínách se téměř každý ze závodníků a závodnic zastavil u stánku Policie ČR a sousedního BESIP. Senioři a seniorky, jejichž průměrný věk byl kolem 70 let, se velice živě zajímali o všechny letáky a materiály, které pro ně preventisté měli připravené. Sami s nimi aktivně diskutovali. Zajímali se zejména o dopravu, kyberprostor a jak se lépe cítit bezpečně doma i v obchodech. Preventisté jim vyjmenovali hlavní zásady bezpečnosti, které jsou obsaženy v našich projektech "Evropský den proti vloupání"  a "Helma na kolo v každém věku AUTOMATICKY" a hovořili s nimi i o dalších tématech, o která se závodníci živě zajímali.

Po tříleté pauze způsobené covidem se letošní akce vydařila. Těšíme se na budoucí další rok.

Citace z Rychnovského Denik.Cz
„Přijměte naše pozvání – přijďte fandit a povzbudit seniorské reprezentanty z celého Královéhradeckého kraje a také naší družební obce Złotý Stok. Kromě možnosti vidět obdivuhodné sportovní výkony se lze zúčastnit i doprovodného programu. Těšit se můžete například na vystoupení Junácké kapely či vystoupení seniorek z Doudleb nad Orlicí. Pro návštěvníky budou připraveny rovněž informační stánky Policie ČR a BESIPu. Těším se na setkání s Vámi,“ dodává starosta.

por.Mgr. Alena Kacálková
9. června 2022
 

Odkazy do noveho okna

Sportovní hry seniorů

Sportovní hry seniorů 

Detailní náhled

Sportovní hry seniorů

Sportovní hry seniorů 

Detailní náhled

Sportovní hry seniorů

Sportovní hry seniorů 

Detailní náhled

Sportovní hry seniorů

Sportovní hry seniorů 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem