Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté měřili síly v běhu na lyžích

KRAJ - Minulý týden se v Harrachově uskutečnil společný Přebor Krajského ředitelství policie Libereckého, Královéhradeckého a Pardubického kraje v běhu na lyžích. 

Minulý týden ve dnech 21. a 22. ledna se v Harrachově uskutečnil společný Přebor Krajského ředitelství policie Libereckého, Královéhradeckého a Pardubického kraje v běhu na lyžích, kterého se zúčastnili policisté a zaměstnanci těchto ředitelství. Několika závodů se zúčastnilo téměř sedmdesát závodníků a závodnic rozdělených do několika kategorií. Ženy, všechny v jedné věkové kategorii, jely závody volnou technikou a klasicky na trati dlouhé 5 km. Početně s převahou zastoupení muži se vydali na desetikilometrové tratě také klasickou i volnou technikou ve třech věkových kategoriích:

  1. Do 35 let
  2. 36 – 45 let
  3. 46 let a starší

1. Jaroslav Balatka, 2. Jaroslav Kozák, 3. Jaroslav Čermák1. Jaroslav Balatka, 2. Jaroslav Kozák, 3. Jaroslav ČermákNejstarším účastníkem přeboru se stal téměř 65 letý policista nprap. Jaroslav Balatka z Krajského ředitelství policie Libereckého kraje, který dokázal ve své věkové kategorii na desetikilometrové trati klasickou technikou závod vyhrát. Na stejné trati pak volnou technikou obsadil druhé místo. Navíc společně s plk. JUDr. Zdeňkem Hlaváčkem z Krajského ředitelství Královéhradeckého kraje převzali z rukou krajského ředitele plukovníka Vladislava Husáka Pamětní list za celoživotní výkony v běhu na lyžích.

Všechny závody proběhly za krásného slunečného avšak mrazivého počasí v biatlonovém areálu Sportovního klubu policie v Harrachově a ceny těm nejlepším přijeli předat ředitel Krajského ředitelství policie Libereckého kraje plk. Mgr. Vladislav Husák, ředitel Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje plk. JUDr. David Fulka MBA a plk. Mgr. Petr Sehnoutka náměstek ředitele Krajského ředitelství Pardubického kraje.

Přebor Krajského ředitelství policie Libereckého kraje – výsledková listina zde.
Přebor Krajského ředitelství policie Královéhradeckého a Pardubického kraje – výsledková listina zde.

30. 1. 2019
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem