Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté kontrolovali rekreační chaty na Novoborsku

ČESKOLIPSKO – Více jak padesát rekreačních chat dnes policisté zkontrolovali na Novoborsku. Akce proběhla v rámci celorepublikového projektu "Zabezpečte se!". 

Dnes policisté z Obvodního odděleních oddělení v Novém Boru a Cvikově kontrolovali rekreační objekty v oblasti Nového Boru za lesním hřbitovem, Maxově, Radvanci a Sloupu. Během celé akce, na které je také doprovázel policejní psovod se služebním psem, zkontrolovali více jak padesát rekreačních chat a chalup. Pozitivním zjištěním zcela jistě bylo to, že žádný z kontrolovaných objektů nebyl nijak narušen. U některých obydlí se také hlídky setkaly i s jejich přítomnými majiteli, se kterými pak hovořily o důležitosti vhodného zabezpečení takových rekreačních objektu a informovaly je o probíhajícím projektu „Zabezpečte se! Chraňte majetek sobě i svým sousedům.“  Policisté navíc majitelům zkontrolovaných objektů nechávali zpravidla u vchodových dveří kontrolní lístek s informacemi o provedené kontrole.

Policejní hlídky se snaží i v rámci běžného výkonu služby během zimního období kontrolovat v rekreačních oblastech především chaty, které jejich majitelé tzv. zazimovali. Vzhledem k této skutečnosti budou policisté v tomto čase v kontrolách rekreačních objektů pokračovat i v následujícím období. A samozřejmě, že se zaměří právě na oblasti, kde se takto zazimované chaty a chalupy nacházejí.


17.1. 2020
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

RCH (10)

RCH (10) 

Detailní náhled

RCH (11)

RCH (11) 

Detailní náhled

RCH (12)

RCH (12) 

Detailní náhled

RCH (13)

RCH (13) 

Detailní náhled

RCH (14)

RCH (14) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem