Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

České Budějovice - Pomozte policistům a volejte linku 158. 

Českobudějovičtí dopravní policisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění několika dopravních nehod, které se staly na českobudějovicku.

Dne 30. června v době okolo 15:00 hodiny jel nezletilý cyklista na jízdním kole značky Kellys po hliněné cestě ve směru od ulice Karla Buriana směrem k tzv. Malému jezu. Při přejíždění dřevěné lávky přes slepé rameno řeky Malše došlo ke střetu s nezjištěným cyklistou, který jel v opačném směru jízdy. Nezjištěný cyklista po srážce neposkytnul nezletilému první pomoc a z místa nehody ujel. Z dosavadního šetření vyplývá, že neznámý cyklista jel na černém celoodpruženém kole, na hlavě měl černou přilbu (pravděpodbně motokrosovou s ochranou brady a úst), bez ochranných brýlí. Oblečené měl modré triko bez potisku a černé kalhoty. 

Další nehoda se stala 4. července v době od 11:30 do 11:45 hodiny na parkovišti u obchodního domu Sconto na Strakonické ulici. Nezjištěný řidič s neznámým vozidlem poškodil zde zaparkované vozidlo značky Dacia Duster červené barvy a poté z místa odjel. 

Pokud jste byli svědky některé z těchto nehod, kontaktujte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na linku 158. Za pomoc děkujeme. 

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

11. července 2021 

vytisknout  e-mailem