Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

České Budějovice - Pokud jste nehodu viděli, volejte linku 158. 

Českobudějovičtí dopravní policisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o spolupráci při objasnění několika dopravních nehod, které se staly v uplynulé době na území krajského město nebo v jeho okolí.

První událost se stala dne 4. srpna v době od 11:15 do 13:00 hodin v Týně nad Vltavou. Na parkovišti u prodejny Maxi Hit v ulici Veselská nezjištěný řidič s neznámým vozidlem poškodil zde zaparkované vozidlo značky Nissan Micra červené barvy a z místa nehody ujel.

Dne 14. srpna v 16:43 hodin neznámý řidič v ulici Jeremiášova, pravděpodobně s dodávkou žluté barvy, při odbočování do ulice Nová poškodil svým pravým bokem levý přední roh zde zaparkovaného vozidla značky Ford Mondeo. Z místa nehody ujel, aniž by událost oznámil.

Poslední událost se stala dne 31. srpna v době mezi 09:50 až 10:40 hodinou na hlavním parkovišti u Obchodního domu Globus. Ve dvanácté parkovací řadě, vlevo ve směru jízdy od silnice I/20 ke vchodu do Obchodního domu Globus, bylo vozidlo značky Škoda Scala zelené barvy  poškozeno na jeho zadní části dosud nezjištěným vozidlem. 

Pokud jste některou z těchto nehod viděli nebo máte ve vozidle palubní kameru a inkriminovanými místy jste projížděli, kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 226 588.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

2. září 2021

vytisknout  e-mailem