Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

PLZEŇ-VENKOV - Dopravní policisté z územního odboru Plzeň - venkov hledají svědky dvou dopravních nehod. 

První dopravní nehoda se stala 29. března 2022 v 13:03 hodin na silnici I/19 mezi obcemi Žákava a Vlkov. Zatím nezjištěný řidič tahače návěsů tovární značky Mercedes Benz Actros barvy zelené nebo žluté s návěsem jel ve směru od obce Žákava a asi 50 metrů před vjezdem do areálu jedné z firem se střetl levým zpětným zrcátkem s levým zpětným zrcátkem protijedoucí nákladní soupravy. Viník od dopravní nehody ujel, aniž by si splnil zákonem stanovenou povinnost.

K druhé dopravní nehodě došlo dne 31. března letošního roku kolem 23. hodiny mezi obcemi Záluží a Horní Bříza. Nezjištěný řidič jel s vozidlem Škoda Octavia ve směru od Záluží, kdy asi 1 kilometr za obcí s vozidlem havaroval. Řidič z místa dopravní nehody odešel, aniž by si vozidlo zabezpečil a místo dopravní nehody řádně označil.

Svědci výše popsaných událostí, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným dopravním nehodám, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu Plzeň – venkov, Slovanská alej 26, Plzeň, nebo na e-mail: px.di.podatelna@pcr.cz. Informace mohou rovněž sdělit na tísňovou linku 158.

por. Ing. Eva Červenková
5. dubna 2022

Odkazy do noveho okna

Foto havarovaného vozidla

Foto havarovaného vozidla 

Detailní náhled

Foto havarovaného vozidla

Foto havarovaného vozidla 

Detailní náhled

Foto havarovaného vozidla

Foto havarovaného vozidla 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem