Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

České Budějovice - Volejte linku 158 a pomozte s jejich objasněním. 

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají svědky několika dopravních nehod, které se staly na území našeho kraje nebo v jeho okolí. 

První nehoda se stala někdy v době od 11. do 15. ledna na parkovací ploše u firmy Plojhar na ulici Jar. Hůlky v Českých Budějovicích. Neznámý pachatel s nezjištěným vozidlem poškodil zde zaparkovaný vůz černé barvy značky Volkswagen Golf po celé jeho levé straně. Z místa nehody odjel, aniž by celou věc řešil. Místo dopravní nehody je přehledně viditelné z parkoviště supermarketu Billa na ulici Josefa Němce v Rožnově. 

Dne 15. ledna se stala okolo půl dvanácté v noci dopravní nehoda v obci Dobrá Voda. Na křižovatce ulic Na Lukách a Trávní došlo k poškození oplocení domu na adrese Na Lukách 2206/5 dosud nezjištěným vozidlem. Řidič místo aby nehodu nahlásil, z místa ujel. Z dosavadního šetření vyplývá, že se jednalo pravděpodobě o vozidlo tmavé barvy, které řídila žena. 

Pokud jste některou z těchto nehod viděli a mohli byste tak poskytnout policistům důležité informace, volejte, prosím na telefonní číslo 974 226 588 nebo přímo na linku 158. Za spolupráci děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

19. ledna 2021

vytisknout  e-mailem