Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody vozidla s cyklistou

KLADENSKO – Jednou z nich by měla být řidička VW Golf, která zanechala na místě nehody při poskytování pomoci její deku. 

Dopravní policisté se obracejí na svědky s žádostí o pomoc ohledně objasnění průběhu dopravní nehody osobního vozidla s cyklistou, která se stala 22. března 2023 v 11 hodin dopoledne.

Ke střetu automobilu Peugeot a cyklisty došlo na tříramenné mimoúrovňové křižovatce dálnice D6 a silnice I. třídy č. 61 u Velkého Přítočna. Řidička Peugeotu jela ve směru od dálnice D6 na Velké Přítočno a pravděpodobně se nedržela při pravém okraji vozovky, vlivem čehož přejela do protisměru, kde se střetla levou přední částí vozu s přední částí elektrokola. Cyklista stál v koloně vozidel před odbočením vlevo na Unhošť. 

Při střetu cyklista spadl na vozovku, kterému posléze pomohli ostatní řidiči. Mezi nimi byla také svědkyně, která měla poskytovat zraněnému první pomoc a událost měla vidět. Ta ale poté odjela, na místě zanechala svou deku při poskytování pomoci a nenechala nám na sebe kontakt. Mělo by se jednat o ženu ve věku okolo čtyřiceti let a odjela v osobním vozidle VW Golf černé barvy směrem na Unhošť.

Touto cestou bychom ji chtěli požádat, aby se nám ozvala a pomohla nám jejím svědectvím k řádnému objasnění dopravní nehody. V této souvislosti se obracíme i na další svědky události a žádáme všechny o jakékoliv poznatky, případně i záznamy z palubních kamer. Kontaktovat policisty můžete na telefonním čísle 974 873 259/250/255 nebo můžete využít linku tísňového volání 158.

Děkujeme předem!


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
13. dubna 2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem