Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody, při které byl sražen chodec

BEROUNSKO – Jejich svědectví je velmi důležité. 

Dopravní policisté naléhavě hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 13. listopadu 2018 okolo 06:00 hodin v obci Králův Dvůr, na ulici Plzeňská, kde jel řidič osobním motorovým vozidlem tovární značky Peugeot 307, ve směru od obce Levín, směrem na Beroun.

Na přímém úseku v km 19,64 uvedené komunikace, poblíž domu č. p. 13, u restaurace Na Knížecí, došlo ke sražení muže, jenž přecházel komunikaci po vyznačeném přechodu pro chodce. Po střetu s vozidlem byl chodec odhozen před vozidlo na komunikaci, kde zůstal zraněný ležet.

Na místě dopravní nehody se řidič podrobil odbornému měření na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem. U chodce nebylo možné odborné měření s ohledem na jeho zranění provést. Z tohoto důvodu byl zajištěn odběr krve. Zraněný chodec byl z místa dopravní nehody převezen záchranáři do nemocnice v Praze.

Policisté mají informace, že průběh nehody vidělo několik svědků a žádají je tímto, aby se jim ozvali na tel. 602 474 382. Svým svědectvím mohou výrazně přispět k objasňování průběhu této vážné dopravní nehody.

por. Bc. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
16. listopadu 2018

vytisknout  e-mailem