Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

CHLUMČANY - Dne 14. prosince 2021 došlo k dopravní nehodě v katastru obce Chlumčany. K dopravní nehodě došlo v 17:50 hodin na silnici I. Třídy č. 27 v prostoru čtyřramenné křižovatky hlavní pozemní komunikace I/27 a vedlejší komunikace vedoucí na obec Chlumčany a na obec Hradčany. 

Dosud nezjištěný řidič jel s blíže nezjištěnou jízdní soupravou po vedlejší komunikaci č. III/1804 ve směru jízdy od obce Chlumčany k hlavní pozemní komunikaci. Na křižovatce chtěl odbočit vlevo na obec Plzeň, kdy při tomto odbočování nedal přednost v jízdě vozidlu, které jelo po hlavní komunikaci I/27 ve směru jízdy od obce Přeštice na Plzeň. Z tohoto důvodu došlo dle všeho v prostoru křižovatky následně ke střetu vozidel.

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň-venkov prošetřují uvedenou dopravní nehodu a žádají o spolupráci širokou veřejnost. Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit na Dopravním inspektorátu Plzeň-venkov 974 326 251 nebo na bezplatné tísňové lince 158

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
17. prosince 2021

vytisknout  e-mailem