Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají řidiče

TACHOVSKO - Policisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost. 

Tachovští dopravní policisté hledají svědky dvou dopravních nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku.

První nehoda se stala 12. února letošního roku v době od 00:00 do 11:45 hod. v areálu průmyslového parku na Nové Hospodě. V blízkosti firmy XPO Logistic zatím neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil skříň elektrického rozvaděče pro přečerpávání odpadních vod. Neznámý řidič si nesplnil zákonem stanovenou povinnost a z místa nehody ujel.

 Druhá nehoda se stala 13. února letošního roku kolem 13:30 hod. na silnici II. třídy číslo 193 mezi obcemi Zhoř a Kladruby. Po uvedené silnici jel ve směru na Kladruby řidič s vozidlem Ford Focus, při projíždění levotočivé zatáčky řidič nezvládl řízení a havaroval v levém silničním příkopu, kdy přední částí narazil do stromu. Spolujezdkyně, která ve vozidle jela, utrpěla zranění a z místa byla převezena do nemocnice. Dle tvrzení řidiče focusu měl jet v protisměru zatím neznámý řidič s nezjištěným osobním vozidlem šedé barvy v provedení combi, který měl vyjet ke středu komunikace a měl jej ohrozit. Toto tvrzení se však zatím nepodařilo potvrdit.

 

V souvislosti s tím dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli být svědky uvedené nehody, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
3. 3. 2021

vytisknout  e-mailem