Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají majitele psa

VOCHOV - Dopravní policisté pátrají po majiteli psa, který vběhl před projíždějící vozidlo a způsobil tak dopravní nehodu, při které vznikla škoda dvacet tisíc korun. 

Dopravní policisté z územního odboru Plzeň - venkov hledají majitele psa, který způsobil dopravní nehodu, která se stala dne 27. dubna letošního roku v 17:25 hodin na silnici II. třídy č. 605 nedaleko obce Vochov. Řidič vozidla Škoda Kodiaq jel v uvedenou dobu ve směru od obce Kozolupy, kdy na křižovatce silnic II/605 a místní komunikace na úrovni začínající obce Vochov vyběhl z levé strany pes nezjištěné rasy tmavé barvy s růžovým obojkem. Došlo ke střetu přední části vozidla se psem, který následně odběhl směrem k obci Kozolupy. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob, ale byla způsobena škoda ve výši 20 tisíc korun.
Příslušníci skupiny dopravních nehod Plzeň-venkov žádají majitele psa nebo případně další osoby mající informace, aby se přihlásili osobně na adrese Policie ČR, dopravní inspektorát Plzeň-venkov, Slovanská Alej 26, Plzeň nebo na tísňové lince 158.

por. Ing. Eva Červenková
3. května 2022

Odkazy do noveho okna

Foto pes

Foto pes 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem