Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté dohlédnou na silvestrovkou noc

LIBERECKO - Posílené hlídky dopravní i pořádkové policie dnes budou monitorovat města a vybrané lokality na celém Liberecku. 

     Policisté v průběhu dnešního odpoledne a především o silvestrovské noci dohlédnou na to, aby se občané Liberecka i všichni návštěvníci našeho regionu u nás cítili bezpečně. Zaměří se na centra měst i  turisticky atraktivní oblasti, kde se soustřeďuje větší počet osob,  a kde se  vytvářejí potenciální bezpečnostní rizika. Do služby budou nasazeni policisté dopravní, pořádkové i kriminální služby,  včetně krajských psovodů se služebními psy.

     Přímo v městě Liberci jsme navýšili počet policistů o 100 % oproti běžnému výkonu služby. V dalších lokalitách je navýšení počtu policistů přizpůsobené místním potřebám. Posílení služby se týká všech územních odborů dislokovaných v rámci Krajského ředitelství policie Libereckého kraje,  tedy  na Českolipsku, Liberecku, Semilsku a Jablonecku.

     Vyšším nasazením služby pořádkové policie chceme zamezit narušování veřejného pořádku, ničení majetku a v neposlední řadě i majetkové kriminalitě. Dopravní policisté pak dohlédnou na to, aby účastníky silničního provozu neohrožovali nezodpovědní řidiči pod vlivem alkoholu nebo drog. Našim cílem je, aby se slušní občané cítili v Libereckém regionu opravdu bezpečně a mohli se dobře bavit se svými rodinami a blízkými přáteli. Přejeme všem pro dnešní noc jen samé příjemné zážitky a hodně štěstí do roku 2014.

 

por. Bc. Ivana Baláková
31. prosince 2014

vytisknout  e-mailem