Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté do necelé hodiny a půl vypátrali podezřelého, který nožem bodl jiného muže

KOLÍNSKO – Kriminalisté obvinili muže za jeho jednání ze tří trestných činů. 

Vše začalo 3. září, půl hodiny po půlnoci, kdy došlo k rozepří mezi bývalými partnery. Mezi ně se pak vložil současný partner ženy, což posléze vyústilo k fyzické potyčce mezi muži a bodnutím nožem jednoho z nich. Agresor z místa pak utekl. Policisté jej ale do necelé hodiny a půl vypátrali a omezili na osobní svobodě.

Na místo jako první přijeli policisté z kolínského oddělení hlídkové služby, kteří ihned poskytovali zraněnému muži první pomoc. Po příjezdu zdravotníků, kterým muže předali, se vydali s dalšími hlídkami pátrat po útočníkovi. Netrvalo to ani hodinu a půl, kdy se policistům podařilo podezřelého vypátrat.

Kolínští kriminalisté po veškerých služebních úkonech 28letého muže obvinili ze spáchání přečinů výtržnictví a nebezpečného vyhrožování a dále pak ze zvlášť závažného zločinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

Těchto trestných činů se dopustil tím, že 3. září okolo půlnoci, na místě veřejnosti přístupném v ulici Komenského v Kouřimi, kde obviněný zprvu vyhrožoval s nožem v ruce své bývalé družce. Do toho bezprostředně poté přiběhl současný partner ženy, přičemž 28letý obviněný ho fyzicky napadl, následně mezi nimi došlo ke vzájemné potyčce, která nakonec vygradovala v bodnutí muže do oblasti břicha ze strany obviněného.

Obviněnému 28letému muži hrozí za výše uvedené trestné činy v případě pravomocného odsouzení až desetiletý pobyt za mřížemi.
 
 

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
4. září 2023

vytisknout  e-mailem