Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté budou dohlížet na významné fotbalové utkání

PLZEŇSKÝ KRAJ – Již dnes se v Doosan aréně v Plzni odehraje výjimečné fotbalové utkání Ligy mistrů mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a FC Bayern Mnichov. Policie bude dohlížet na bezproblémový průběh této akce. 

V souvislosti s fotbalovým zápasem, který začne výkopem v 21:00 hodin, policisté počítají s větší koncentrací fotbalových příznivců ve Štruncových sadech a jejich blízkém okolí. Během bezpečnostního opatření se zaměříme zejména na zajištění veřejného pořádku, ochranu osob a majetku a rovněž na dopravní situaci na území města Plzně.

Před zápasem, v jeho průběhu i po ukončení utkání budou v ulicích dohlížet na klidný průběh sportovní akce policisté ze služby pořádkové policie, včetně členů antikonfliktního týmu, policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování a taktéž dopravní policisté. Ti se budou věnovat hlavně bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, a svou pozornost zaměří také na řádné parkování vozidel na místech k tomu určených. Po ukončení zápasu se můžete setkat s regulací dopravy, aby došlo k plynulému odjezdu všech fotbalových fanoušků ze západočeské metropole, kteří na utkání přijeli svými vozidly.

Doporučujeme všem, aby svá auta zaparkovali na okrajových částech města a k přiblížení se do centra využili veřejnou hromadnou dopravu. Tak jako tradičně spolupracujeme při tomto bezpečnostním opatření s bezpečnostní agenturou, pořadatelskou službou, Magistrátem města Plzně a Městskou policií Plzeň.

Přejeme všem fotbalovým příznivcům krásný sportovní zážitek a hlavně jeho bezproblémový průběh.

por. Ing. Eva Červenková
12. října 2022

vytisknout  e-mailem