Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté ani letos nezapomněli na opuštěné děti

Praha venkov – VÝCHOD – Dětem z Dětského centra v Mladé Boleslavi přivezli policisté finanční dar i vánoční dárky. 

Již sedmým rokem pomohli policisté Územního odboru Praha venkov – Východ, za podpory kolegů ze Zásahové jednotky Středočeského kraje a dalšího soukromého subjektu, dětem Dětského centra Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi.

Mezi sebou i letos vybrali finanční částku, tentokrát ve výši 43.333 korun, kterou opuštěným dětem darovali. Za dětmi nepřijeli s prázdnou a přivezli jim spoustu vánočních dárečků, které rozzářily jejich oči a vyčarovaly úsměv na tváři.

Finanční dar, na kterém se podíleli zaměstnanci a policisté výše uvedených složek, předal vedoucí Obvodního oddělení Brandýs nad Labem npor. Ing. Petr Obdržálek do rukou paní primářky MUDr. Heleny Tomanové. Díky její péči a nadšení pro práci celého personálu Dětského centra dětem zajišťuje spoustu zážitků, které jim už nikdy nikdo nevezme. Jsme rádi, že i my se můžeme sedmým rokem podílet na zážitcích pro děti, které nemají již nyní úplně jednoduchý start do života.

Policisté dětské centrum opouštěli s hřejivým pocitem a někteří se neubránili slzám v očích.

V tomto projektu budeme pokračovat i příští rok, neboť je to jeden ze způsobů, jak můžeme pomoci těm, kteří to opravdu potřebují.

por. Mgr. Eva Hašlová
komisař
P ČR Praha venkov – VÝCHOD
14. prosince 2022  

vytisknout  e-mailem