Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policista netradičně v jedné stopě

NÁCHODSKO - Jaroměřská cyklohlídka opět v akci. 

Jaroměřská cyklohlídka opět v akci 23.4.2022V sobotu dne 23.4.2022 od dopoledne až do odpoledních hodin zajišťoval policista nstržm. Tomáš Červenka z obvodního oddělení Jaroměř klidný průběh "Pochodu okolo Jaroměře". Místo běžné pořádkové výstroje taktické a neprůstřelné vesty, na které je z běžného výkonu služby  zvyklý, na sebe ten den netradičně obléknul cyklistický služební úbor a k tomu služební jízdní kolo v obvyklých policejních barvách.

Během celého dne dohlížel na bezpečný průběh již tradičně velmi navštěvované akce a při této své neobvyklé službě najel bez mála 50 kilometrů. Hlavní kontrolní stanoviště bylo na startu u jaroměřské sokolovny, a poté na Masarykově náměstí v Josefově.

Účastníci pochodu byli příjemně překvapeni přítomností policisty při průběhu akce a jeho dohled i nadšeně slovně vítali.

Leckde ztěžoval službukonajícímu policistovi přesun na jízdním kole i náročný terén a velký počet účastníků, kterých bylo přes tisíc. Po skončení celé akce se však vyjádřil následně: „I když zajištění akce bylo náročné, příjemně mě překvapilo, jak se chodci a cyklisté vzájemně respektovali. Cyklisté byli při své jízdě zodpovědní a bylo z nich patrné, že je i v jejich zájmu, aby byl zajištěn bezpečný průběh pochodu.“ 

Celá akce se setkala s pozitivním ohlasem, a tak nezbývá než dodat,  že při akcích podobného rozsahu se budou policisté na zajištění bezpečí všech opět podílet.

por. Mgr. Miroslav Mervart
5.5.2022, 13:15

Odkazy do noveho okna

Jaroměřská cyklohlídka opět v akci 23.4.2022

Jaroměřská cyklohlídka opět v akci 23.4.... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem