Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policie žádá veřejnost o pomoc

DÁLNICE D5 – Řidiči vběhl do jízdní dráhy pes. Došlo ke střetu, usmrcení psa a hmotné škodě na vozidle ve výši 170 tisíc korun. Policisté z Dálničního oddělení Ostrov u Stříbra pátrají po majiteli zvířete. 

Dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala dne 29. října letošního roku v 09:00 hodin na dálnici D5. Zde ve 145. km ve směru jízdy na obec Plzeň řídil řidič vozidlo Kia Ceed, když mu v uvedený čas na uvedeném místě z pravého okraje dálnice vběhl do jízdní dráhy pes. Došlo ke střetu, v jehož důsledku byl pes usmrcen a na vozidle vnikla škoda ve výši 170 tisíc korun. Šetřením bylo zjištěno, že se jednalo o Kavkazského pasteveckého psa.

Příslušníci policie Dálničního oddělení Ostrov u Stříbra žádají majitele psa či jinou osobu, která by mohla určit, komu pes patřil, aby se přihlásil osobně na adrese Policie ČR, Dálniční oddělení Ostrov u Stříbra 10, 349 01 Kostelec – Ostrov u Stříbra nebo telefonicky na čísle 974 337 501. Informace mohou sdělit také tísňovou linku 158.

prap. Bc. Iva Vršecká
18. listopadu 2022

vytisknout  e-mailem