Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Policie žádá občany o pomoc

Loupežné přepadení v Zábřehu na Moravě 

Trestného činu loupeže se dopustili neznámí pachatelé, kteří dne 30. 12. 2010 v 6.45 hodin vstoupili do novinového stánku, na ulici P. Bezruče v Zábřehu, se šátky na obličeji a každý z nich v ruce držel nůž. Následně oslovili 41letou prodavačku, aby jim vydala trezor. Na toto jim žena odpověděla, že zde žádný trezor nemá. Jeden muž přišel k pultu, kdy z pokladny odcizil finanční hotovost ve výši 900 Kč. Před odchodem si ještě vzali z prodejního stojanu pět krabiček cigaret různých značek, následně ze stánku utekli.
Popis pachatelů: dva muži bíle pleti ve věku přibližně 25 až 35let, kteří na sobě měli zimní oblečení tmavé barvy, zimní bundy asi do pasu. Na hlavě měli tmavé čepice a přes obličej tmavé šátky.

Policie České republiky žádá občany, kteří se dne 30. 12. 2010 kolem sedmé hodiny ranní, pohybovali v okolí novinového stánku na ulici P. Bezruče, nebo v přilehlých ulicích v Zábřehu a všimli si dvou mužů ve tmavém zimním oblečení, aby své svědectví sdělil šumperským policistům buď osobně v budově na ulici Havlíčkova 8 nebo na telefonní lince 974 779 102 nebo použili linku 158.

nprap. Josef Bednařík
30. prosince 2010

vytisknout  e-mailem