Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Policie ve Vsetíně se dočasně stěhuje na jiné adresy - AKTUALIZACE

VSETÍNSKO: Budova vsetínského územního odboru prošla rekonstrukcí. 

AKTUALIZACE: rekonstrukce budovy Územního odboru Vsetín bude v následujících dnech ukončena a pracoviště, která byla dočasně umístěna na jiných místech, se v pátek 1. prosince 2023 vrací zpět na vsetínskou adresu Hlásenka 1516. 

27. listopadu 2023, nprap. Petr Jaroš

V souvislosti s plánovanou rekonstrukcí budovy Územního odboru Vsetín (Hlásenka 1516, Vsetín) upozorňujeme veřejnost na dočasnou změnu umístění jednotlivých pracovišť. Ta budou od 30. května dislokována na tato místa:

  • na adrese Vsetín, 4. května 252 bude dočasně umístěno vsetínské obvodní oddělení, dopravní inspektorát (včetně dopravního inženýra) a pracoviště odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál.
  • na adrese Vsetín, Pod Vršky 27 bude dočasně sídlit vedení vsetínského územního odboru, služba kriminální policie a vyšetřování a pracoviště personálního odboru.
  • pracoviště odboru vnitřní kontroly bude dočasně přestěhováno na adresu Rožnov pod Radhoštěm 5. května 599, (budova obvodního oddělení).
  • pracoviště služby cizinecké policie, mimo jiné Oddělení pobytových agend Vsetín, zůstávají po dobu rekonstrukce na stávající adrese Vsetín, Hlásenka 1516.

Předpokládané ukončení rekonstrukce a následné stěhování zpět do budovy Územního odboru Vsetín je naplánováno na konec října roku 2023.

26. května 2022, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem