Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policie pátrá po dětech na útěku z dětského domova

LOUNSKO - Nevrátily se z vycházky. 

Policisté pátrají po dětech, které se dne 6. října v 16:00 hodin nevrátily z vycházky z dětského domova na Lounsku.

Jedná se o patnáctiletého chlapce. Chlapec je vysoký přibližně 160 cm, štíhlé až hubené postavy. Má tmavě hnědé vlasy, kolem uší krátce střižené, nahoře delší. Oči má hnědé. Při odchodu měl na sobě světle modré úzké rifle, ohrnuté nad kotníky, světlé triko a tmavě šedou mikinu s kapucí. Obuté měl černé sportovní boty.  Více informací o něm naleznete zde v odkaze. (Pokud je odkaz nefunkční, byla osoba vypátrána.)

Druhou pohřešovanou osobou je třináctiletá dívka. Dívka je vysoká přibližně 160 cm, plnější postavy, má husté hnědé vlasy pod ramena. Při odchodu měla na sobě úzké světle modré rifle, triko bílé barvy a šedobílý svetr – kardigan. Více informací o ní naleznete zde v odkaze. (Pokud je odkaz nefunkční, byla osoba vypátrána.)

Třetí z pohřešovaných je dvanáctiletá dívka. Také je vysoká přibližně 160 cm, štíhlé postavy. Má husté, tmavě hnědé vlasy, délky do půli ramen a tmavě hnědé oči. Při odchodu měla na sobě černé rifle s vyšívanými květy a modrou riflovou bundu. Více informací o ní naleznete zde v odkaze. (Pokud je odkaz nefunkční, byla osoba vypátrána.)

Vzhledem k okolnostem jejich odchodu není vyloučeno, že by se všichni tři pohřešovaní mohli pohybovat spolu. Podle informací vyplývajících z dosavadního šetření by mohli pobývat v Plzni.

Informace k pohřešovaným přijmeme na lince 158, případně na kterékoli policejní služebně. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslava Glogovská
oddělení tisku a prevence
9. října 2019

vytisknout  e-mailem