Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policie pátrá

PLZEŇSKO – Policisté pátrají po muži, na kterého vydal soud příkaz k dodání do výkonu trestu. Hledaný muž si je vědom svého nástupu do výkonu trestu. 

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Plzeň-venkov vyhlásili celostátní pátrání po 32letém muži, na kterého vydal Okresní soud Plzeň město příkaz k dodání do výkonu trestu z důvodu spáchání přečinu krádež. Šeřením bylo zjištěno, že hledaný muž si převzal výzvu k nástupu do výkonu trestu odnětí svobody a kontaktu s policií a nástupu do výkonu trestu se vyhýbá.

Hledaný muž má střední 166 cm vysokou postavu, středně dlouhé hnědé vlasy spletené do copu a modré oči. Je zdánlivého stáří 30-35 let a má kulatý obličej. Aktuální popis oblečení není znám. Policisté přijmou jakékoliv informace k hledanému na bezplatné lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Další informace k hledanému naleznete zde: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=10140626190311 ( v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena )

vytisknout  e-mailem