Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

„Policie, jak ji znáte i neznáte“

OLOMOUCKÝ KRAJ - nový projekt  

Oddělení tisku a prevence Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje (dále jen „OTP KŘP-M“) realizuje v rámci oslav 25 let PČR a v rámci celorepublikového náboru nových policistů projekt pod názvem „Policie, jak i ji znáte i neznáte“.

Projekt je realizován ve spolupráci TV MORAVA, s. r. o. a OTP KŘP-M. Jednotlivé díly pořadu jsou již vysílány v rámci regionálního 24 hodinového vysílání stanice TV MORAVA v Olomouckém kraji prostřednictvím DVB-T vysílání. Pořad je možné zhlédnout na webových stránkách www.tvmorava.cz  v on-line vysílání stanice a umístění v sekci „Pořady“ v samostatném oddílu s názvem „Policie, jak ji znáte i neznáte“. Na těchto stránkách bude také logo Policie ČR a odkaz na webové stránky Policie ČR – www.policie.cz.

Pořad má 7 dílů a vysílá se v období srpen – listopad vždy v úterý, počínaje dnem 30. 8. 2016 v premiérovém bloku vysílání stanice TV MORAVA od 18:00 do 19:00 hodin a ve třiadvaceti reprízách, tedy každou následující hodinu.

Jednotlivé díly pořadu :
a)    struktura Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje, vedení

b)    práce policistů obvodního oddělení policie

c)    služba dopravní policie a doprava v kraji

d)    odbor služby pořádkové policie

e)    služba kriminální policie a vyšetřování

f)    integrované operační středisko

g)    retro pohled
 

Pořad je pojat informativní, lehce poučnou formou. V úvodu zazní znělka, obsahující název pořadu, logo PČR, logo 25 let výročí PČR a logo TV MORAVA. Po znělce následuje podstránka s názvem dílu pořadu a poté samotný pořad. Na závěr každého dílu je graficky zpracované náborové avízo, doprovázené komentářem. Závěrečná znělka obsahuje logo PČR, logo TV MORAVA,  slogan ve znění „Staň se jedním z nás!“ a informace o výrobci a roku výroby.

Vysílání začalo 30. 8. 2016 a po týdnu vysílání se bude měnit téma pořadu. Jednoitlivé díly je také zhlédnout na stránkách www.tvmorava.cz.

kpt. Mgr. Marta Vlachová

31. 8. 2016

vytisknout  e-mailem