Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie hledá svědky dubnové dopravní nehody v Čechticích

BENEŠOVSKO – Pětasedmdesátiletá řidička ve vozidle tovární značky Toyota Yaris se tady, na Náměstí Dr. Tyrše, měla střetnout s třináctiletým chlapcem. Ten utrpěl zlomeninu nohy a skončil v nemocnici. Okolnosti této události ale nejsou zcela jasné, proto se nyní policie obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. 

K nehodě mělo dojít v neděli 29. dubna tohoto roku kolem půl páté odpoledne v Čechticích na Náměstí Dr. Tyrše, kde právě končila pouť. Po obou stranách vozovky vedoucí od obce Křivsoudov na obec Malá Paseka byly ještě rozestavěné stánky, které prodejci začínali postupně zavírat. Zhruba u posledního z nich, v místě, kde je mírné stoupání, se v tu dobu pohyboval třináctiletý chlapec v doprovodu své matky a dalších sourozenců. S tím se mělo následně střetnout osobní motorové vozidlo Toyota Yaris, které řídila pětasedmdesátiletá žena. Chlapec utrpěl zlomeninu nohy a skončil v nemocnici.

Případem se v současné době zabývají benešovští kriminalisté specializující se na vyšetřování dopravních nehod, kteří se snaží zjistit, jak přesně se tato událost stala. Její okolnosti nejsou totiž zcela jasné. Z dosavadního šetření bohužel jednoznačně nevyplývá, kdo je vlastně viníkem, proto by kriminalisté potřebovali pomoc veřejnosti. Cenné poznatky by jim mohli poskytnout zejména lidé, kteří se v tu dobu pohybovali na místě události nebo v jeho okolí a mohli tak něco vidět.

Nyní se proto obracíme na všechny občany, kteří by svým případným svědectvím mohli přispět k řádnému objasnění této nehody, aby neprodleně kontaktovali pracovníky služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Benešov na tel.: 974 871 514 (v pracovní době), anebo se obrátili na operátory linky tísňového volání 158. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
21. srpna 2018

vytisknout  e-mailem