Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policie hledá svědky dopravní nehody - AKTUALIZACE

KLATOVSKO - U obce Červené Poříčí došlo dne 15. srpna 2022 ke srážce vozidel. K dopravní nehodě byly zjištěné nové poznatky. Policisté žádají svědky o poskytnutí informací. 

Klatovští dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 15. srpna 2022 v 06:45 hodin na silnici I. třídy č. 27 mezi obcemi Červené Poříčí a Borovy.

Odkaz k předmětné dopravní nehodě zde:

https://www.policie.cz/clanek/policiste-hledaji-svedky-dopravni-nehody-731289.aspx

Provedeným šetřením policejního orgánu bylo zjištěno, že v době dopravní nehody jel za vozidlem tovární značky Škoda Octavia, červené barvy, ve směru jízdy od obce Borovy na obec Červené Poříčí osobní automobil tovární značky Škoda Octavia, stříbrné nebo šedé barvy, ve kterém cestovaly dvě ženy, které měly na sobě pracovní oblečení s logem nezjištěné firmy a dále, že v prostoru benzinové čerpací stanice se nacházel řidič nákladního vozidla, který měl na nákladním vozidle naložený tvz. smykový nakladač. Jedná se o důležité svědky této dopravní nehody.  

Tito a další ostatní svědci, kteří by mohli poskytnout bližší informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Klatovech, nebo v pracovních dnech zatelefonovat na číslo 974 334 251, 974 334 250 nebo 606 655 419 nebo kontaktovat policisty prostřednictvím e-mailu:kt.di.evidence@pcr.cz, popřípadě zavolat na bezplatnou tísňovou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Barbora Šmaterová, DiS.
30. srpna 2022

vytisknout  e-mailem