Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policie hledá svědky

HRADECKO - Cyklistka ujela z místa nehody. 

Dne 20. listopadu 2015 v 05:55 došlo na Moravském Předměstí v Hradci Králové (podjezdu pod tř. Edvarda Beneše, pod křižovatkou tzv. „vajíčkem“) k dopravní nehodě za účasti dosud neznámé cyklistky, kterou nyní hledají policisté. 
Třiapadesátiletá žena zde šla po chodníku a vedla jízdní kolo. Ženě, která šla ze svahu ve směru od tř. Edvarda Beneše k ulici Štefánikova, v té době měla zkřížit cestu neznámá cyklistka, která prý náhle vyjela z levé strany z podjezdu. Došlo ke střetu, při kterém žena vedoucí jízdní kolo upadla na obrubník a přilehlý trávník a lehce se zranila. Druhá účastnice nehody však z místa ujela, aniž by učinila opatření, které jí ukládá zákon.
Poškozená, která skončila v nemocnici, si jen stačila všimnout, že neznámá cyklistka měla kapuci na hlavě. Policisté se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Vzhledem k rannímu času, kdy se nehoda stala, je  pravděpodobné, že si někdo mohl všimnout cyklistek např. z jedoucího autobusu nebo z vozidla. Policisté uvítají jakékoliv informace, vedoucí k vypátrání neznámé cyklistky. Případné poznatky k této nehodě volejte na bezplatnou telefonní linku 158.
mjr. Mgr. Lenka Burýšková
20. 11. 2015, 14:10

Odkazy do noveho okna

podchod E. Beneše

podchod E. Beneše 

Detailní náhled

podchod E. Beneše

podchod E. Beneše 

Detailní náhled

podchod tř. E. Beneše

podchod tř. E. Beneše 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem