Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie hledá nové policisty a policistky

KLADENSKO - Přijďte posílit naše řady. 

Středočeská policie přijímá nové policisty a policistky na základní útvary (uniformované složky) v rámci celého kraje. Hledáme ty, kteří by se chtěli podílet na zlepšování bezpečnostní situace a veřejného pořádku, dohlížet na bezpečnost na silnicích, bojovat proti kriminalitě.

Nástupní služební příjem při nástupu, včetně všech příplatků, dosahuje ke 25.720 Kč hrubého. Po ukončení Základní odborné přípravy (po 1 roce) služební příjem dosahuje částky až 33.590 Kč hrubého.

Mezi benefity, které nabízíme, patří 6 týdnů dovolené, kratší délka základní doby služby (37,5 hod/týden), možnost kariérního růstu, pravidelná lékařská péče, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, po patnácti letech služby má policista nárok na dvoutýdenní ozdravný pobyt a doživotní výsluhový příspěvek.

Hlavní podmínkou pro přijetí je úspěšné absolvování přijímacího řízení, které se skládá z osobnostní, fyzické a zdravotní způsobilosti. Dalšími podmínkami přijetí jsou:

  • trestní bezúhonnost,
  • české občanství
  • minimálně středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou,
  • nebýt členem politických stran nebo hnutí,
  • nevykonávat živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost a nebýt členem řídících nebo kontrolních orgánů právnických osob, které vykonávají podnikatelskou činnost

Možnosti uplatnění v Policii České republiky
http://www.policie.cz/clanek/moznosti-uplatneni-v-policii-ceske-republiky.aspx

Související dokumenty

vytisknout  e-mailem