Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy ze dne 22.5.

Karvinsko - chmatáci brali peníze, doklady, televizor i zahradní nábytek 

Ani vysoký plot nebyl překážkou pro zloděje. Z restaurační terasy v Bohumíně-Vrbici neznámý pachatel odnesl zahradní nábytek v hodnotě 25 500 Kč. Ke krádeži došlo v noci na čtvrtek.

 Nezamčený zadní vchod využil neznámý lapka ke krádeži. Včera před polednem ze skladu  prodejny železářství v Dětmarovicích odcizil peníze, mobilní telefon a dámskou peněženku s platebními kartami. Celková škoda byla vyčíslena na 13 600 Kč.

 Karvinští přijali oznámení o vloupání do bytu v Karviné, městské části Nové Město na Jánského ulici. Včera během odpoledne neznámý pachatel poškodil vstupní dveře a sebou si odnesl televizor Panasonic, přehrávač k domácímu kinu, PC techniku včetně monitoru.  Předběžnou škodu majitel vyčíslil na 40 000 Kč.

 Během dnešního noci došlo k vloupání do restaurace na Náměstí Budovatelů v Karviné, městské části Nové Město. Neznámý chmaták vnikl do kanceláře a odcizil příruční pokladničku s finanční hotovostí 15 000  Kč, alkohol a mobilní telefon. Majitelka vyčíslila škodu ve výši 16 000 Kč.

 por. Bc. Zlatuše Viačková

vytisknout  e-mailem