Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 22. dubna 2009  

Zaútočil na otce nožem
Prostějovští policisté byli včera večer přivolání do jednoho bytu v Prostějově. Devětadvacetiletý muž v průběhu hádky vytáhl kuchyňský nůž na svého otce a vyhrožoval mu, že ho zabije. Snažil se jej bodnout do horní části těla, ale muž jeho útok vykryl a ruce mu zachytil. Útočník pak svého jednání zanechal a odešel z bytu pryč. Při odchodu z domu ale nadále slovně vyhrožoval svému otci, že ho zabije. Podezřelého muže policisté zadrželi, muž je nyní v policejní cele.  Zadržený je podezřelý z trestného činu úmyslné ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a z násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci. Okolnosti události se vyšetřují.

Zmizel valník
Neznámý pachatel odcizil v noci na včerejšek v Prostějově na ulici Tylova valníkový přívěs, který byl připojen k motorovému vozidlu Mercedes Sprinter. Hodnotu odcizeného valníku majitel vyčíslil na 80 tisíc korun.

Krádež kabelky z nákupního vozíku
Neznámý pachatel využil včera v době kolem poledne neopatrnosti jednoho ze zákazníků nákupního centra v Prostějově.  Při vyskládávání zboží z nákupního vozíku do auta zloděj odcizil z vozíku odloženou kabelku, ve které se byla peněženka, mobilní telefon, platební karty a veškeré osobní doklady. Celkový výše způsobené škody byla vyčíslena na necelých šest tisíc korun. 

 
por. Mgr. Jitka Dolejšová

tel.  974 766 207, mobil 602 161 743

vytisknout  e-mailem