Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 14. května 2009  

Vypáčil pokladničku v autobusu
Neznámý zloděj vnikl v noci na včerejšek do autobusu zaparkovaného na místní komunikaci v obci Klopotovice. Pachatel vypáčil přední dveře a v autobusu poškodil strojek na výdej jízdenek. Ze strojku odcizil finanční hotovost jeden tisíc korun. 

Krádež mercedesu
Neznámý pachatel odcizil v přesně nezjištěné době automobil Mercedes Benz u areálu firmy v Brodku u Prostějova. Auto bylo zaparkované v hangáru určeném ke skladování obilí. Hodnota odcizeného vozidla činí více jak půl mil. korun.

Vandal polámal lípy
Neznámý vandal poničil v přesně nezjištěné době během května dvě lípy vysazené u parkoviště před aquaparkem v Prostějově. Způsobil tak polámáním stromků škodu v předběžně stanovené výši 8 tisíc korun. Policisté událost vyšetřují pro podezření z trestného činu poškozování cizí věci.

Krádež kabelky z automobilu
O věci v hodnotě téměř 9 tisíc korun přišla včera žena nakupující v prostějovském supermarketu. Neznámý pachatel využil její nepozornosti v době, vykládala na parkovišti nákup z vozíku do zavazadlového prostoru auta a odcizil jí kabelku. V kabelce měla žena  peněženku s penězi, platební karty, klíče, doklady a věci osobní potřeby.


por. Mgr. Jitka Dolejšová

vytisknout  e-mailem