Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 9. - 11. října 2009 

 

Vloupání do zahradního domku

Neznámý pachatel se vloupal do zahradního domku v obci Kobeřice. Po přelezení oplocení zahrady přešel k domku, kde rozbil skleněnou výplň okna a vnikl dovnitř. Z domku odcizil kalové čerpadlo, zahradní čerpadlo, prodlužovací kabel, CD přehrávač, zahradní hadici se spojkami a sadu nářadí. Způsobená škoda na odcizených věcech byla vyčíslena na 3.200,- Kč. Poškozením oplocení a rozbitím okna vznikla škoda 500,- Kč.


 

Krádež kabelky

Neznámý pachatel se vloupal do vozidla zaparkovaného v Němčicích nad Hanou a z osobního motorového vozidla zn. Ford Tourneo odcizil příruční tašku s doklady, razítkem firmy a kalkulačkou, čímž vznikla majiteli škoda ve výši 1.350,- Kč. Rozbitím skleněné výplně okna byla způsobena škoda 2.000,- Kč.


 

Z vozidla zaparkovaného v Prostějově na ulici Brněnská (na parkovišti u Městského hřbitova) odcizil neznámý pachatel dámskou černou peněženku s osobními doklady a finanční hotovostí. Způsobená škoda činí 3.500,- Kč. Stalo se tak v sobotu 10. října 2009.


 

V ten samý den, na stejném místě, se neznámý pachatel vloupal do vozidla zn. Škoda Fabia, odkud odcizil koženou kabelku s peněženkou, finanční hotovostí, osobními doklady, doklady od vozidla a mobilním telefonem. Škoda, která vznikla majitelce, byla vyčíslena na 6.800,- Kč.


 

Krádež peněženky

Neznámý pachatel v nestřeženém okamžiku odcizil ze zásuvky stolu koženou peněženku s finanční hotovostí. Ke krádeži došlo v cukrárně na náměstí T. G. Masaryka v Prostějově.


 

 

Přes víkend policisté zaznamenali 11 dopravních nehod, při kterých 4 osoby utrpěly lehká zranění a jedna osoba byla zraněna těžce.


 

por. Miroslava Trundová

tel. 974 781 212

vytisknout  e-mailem