Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 8.10.2009. 

Vloupání do dílen a kanceláří


 

Neznámý pachatel se na ulici Tovární v Prostějově vloupal do budovy soukromé společnosti, kde se nachází sklady, výrobní hala a kanceláře. Zde odcizil laserový přístroj s příslušenstvím, křovinořez, řezačku, kufřík s nářadím, vrtačky, ruční pilu, vrtačku, brusky, drtič ovoce a další nářadí. Pachatel také odcizil příruční trezor s finanční hotovostí. V kancelářích odcizil rychlovarnou konvici, klíče a poškodil vybavení. Majitelům firem vznikla škoda v celkové výši 257 000,-Kč.


 

Krádež pracovního nářadí


 

V Prostějově Vrahovicích se neznámý pachatel vloupal do zaparkovaného vozidla Ford Tranzit a z nákladního prostoru odcizil bourací kladivo, vrtačku a pilu. Odcizením nářadí způsobil majiteli škodu 82 000,-Kč. Poškozením vozidla vznikla škoda další ve výši 1 500,-Kč.


 

Vloupání do rekreační chaty


 

Neznámý pachatel se v minulých dnech vloupal do rekreační chaty v katastru obce Bílovice – Lutotín a odcizil propanbutanovou láhev s vařičem, porcelán, keramiku, lampu a další věci. Majiteli vznikla poškozením zařízení chaty a krádeží věcí škoda 11 800,-Kč.


 

Krádež měděných svodů


 

Neznámý pachatel v nočních hodinách odcizil na stavbě rekonstruovaného domu v Prostějově na ulici Olomoucká tři kusy pětimetrových měděných svodů a způsobil tak majiteli škodu celkem 16 000,-Kč.


 


 

vytisknout  e-mailem