Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 18. června 2009  

Ujel z místa nehody
Prostějovští policisté vyšetřují dopravní nehodu, ke které došlo včera večer po 21. hodině mezi obcemi Seloutky a Domamyslice. Neznámý řidič asi 400 m za obcí Seloutky náhle změnil směr jízdy a najel do protisměru, kde u okraje vozovky stálo odstavené kolo. Náraz automobilu kolo odmrštil a odhodil jej na vedle stojící cyklistku. Řidič z místa nehody ujel. Devětačtyřicetiletá žena byla lehce zraněna a  převezena na ošetření do nemocnice v Prostějově. Po ošetření byla žena propuštěna domů. Škodu způsobenou poškozením kola majitelka vyčíslila na 2 tisíce korun.

Vloupání do sklepa
Ve středu 17. června se vloupal neznámý zloděj do sklepní kóje domu na Trávnické ulici v Prostějově. Ze sklepa zmizelo pánské horské kolo,  dva páry kolečkových bruslí, tři tenisové rakety a dvě rakety na Squash. Majitel způsobenou škodu předběžně vyčíslil na 25 tisíc korun.

Do hostince vnikl oknem
V noci na včerejšek vnikl násilím neznámý zloděj do restaurace v obci Pivín. Pachatel vypáčil   zámky na ochranné mříži a oknem se vloupal dovnitř.  Z hostince odcizil plazmový televizor a dosud přesně nezjištěné množství lahví s alkoholickými nápoji různých značek a také různé cukrovinky. Majitel provozovny způsobenou škodu předběžně vyčíslil na 18 tisíc korun.

Přišel o kolo
Včera večer přišel o své  kolo v hodnotě 15 tisíc korun muž z Prostějova.  Treckingové jízdní kolo měl uzamčené před vchodem do baru. Když se asi za hodinu ke stojanu vrátil, tak zjistil, že je kolo pryč.

por. Mgr. Jitka Dolejšová
 

vytisknout  e-mailem