Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Karvinska

Karvinsko - pachatel vypáčil zámky stánku, jiný pachatel ke krádeži využil nezamčené vozidlo a další.... 

Večer muž zaparkoval na parkovišti ulice Na Františku v Horní Suché. Ráno zjistil, že místo je prázdné. Během noci na úterý neznámý pachatel odcizil osobní vozidlo zn. BMW X5 v hodnotě 611 000 Kč. Po vozidle bylo vyhlášeno pátrání.
Někdo chtěl pravděpodobně získat cigarety a peníze, ale nakonec odešel s prázdnou. Někdy v noci na úterý neznámý poberta se pokoušel vypáčit zámky dveří. Nakonec se do stánku PNS na Havířské ulici v Karviné nedostal a nic neodcizil. Majitel na poškození vyčíslil škodu ve výši 15 000 Kč.
V Havířově u domu na ulici Kpt. Nálepky neznámý darebák vypáčil zámek dveří vozidla. Ze zavazadlového prostoru Ford Tranzit odnesl vibrační stroj v hodnotě 10 000 Kč. Poškozením dveří majiteli způsobil škodu ve výši 2 500 Kč.
Na parkovišti u havířovského supermarketu na ulici Před tratí neznámý lapka využil otevřené vozidlo. Z předního sedadla automobilu Daewoo Matiz sebral dámskou kabelku. Žena přišla o mobilní telefon, doklady, peníze, platební kartu a další osobní věci. Škoda byla předběžně vyčíslena na 8 000 Kč.
por. Bc. Zlatuše Viačková, zpravodajství 13. ledna 2010

vytisknout  e-mailem