Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policejní střípky

DĚČÍN - Pátráme po mobilu, po ovcích, po elektrokolech i po vandalech. 

Domů už šli po svých

RUMBURK - Policisté z Rumburku od třetího srpna letošního roku pátrají po dvou elektrokolech, která zmizely z jiříkovského sportovního areálu během první srpnové soboty. I přes snahu majitelů, kteří obě treková kola zajistili ve snaze vyhnout se jejich krádeži, k ní zřejmě došlo. V průběhu dvou hodin z areálu fotbalového hřiště zmizela, včetně cyklistického vybavení a dalších osobních věcí onou cyklistů. Policisté ztrátu majetku v hodnotě sedmdesáti tisíc českých korun prověřují s ohledem na přečin krádeže.

Kde jemu teď konec?

DĚČÍN - Policisté z Děčína pátrají od sobotního dopoledne třetího srpna letošního roku po mobilním telefonu s pouzdrem, ve kterém byla kromě mobilního telefonu zn. BlackBerry také finanční hotovost a platební karty. Po sečtení všech chybějících položek se z policejního protokolu vynořila částka ve výši 11.300,- Kč. Majitel se na ně obrátil s informací, že o něj přišel během cesty mezi Škroupovou a Riegrovou ulicí v Děčíně. V případě, že jste pouzdro s věcmi nalezli, neváhejte a nález odevzdejte na nejbližší policejní stanici. Víkendovou nepříjemnost šetří s ohledem na možné přečiny zatajení věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

V „novém kabátě“

DĚČÍN - Podmokelští policisté byli letos v neděli čtvrtého srpna vysláni k pomalovanému vagónu, který byl odstaven na kolejišti v děčínském depu v Rozbělesích. Nápis se na železničním vozu objevil během několika málo minut. Odstranění nevítaného nápisu může vyjít až na 7.200,- Kč.  Žluto-bílo-černým nápisem bez rasového podtextu se proto od víkendu zabývají místní strážci zákona, který zjištěný vandalismus šetří s ohledem na možný přečin poškození cizí věci.

Správného počtu se nedopočítal

VARSDORF – Varnsdorfští policisté se během prvního srpnového víkendu začali zabývat zmizením dvou jehňat, které majitel začal postrádat v neděli čtvrtého srpna letošního roku. Na oplocených pastvinách ve Varnsdorfu chová ovce a po sečtení všech vyšlo najevo, že dva beránci chybí. Každého z nich ohodnotil částkou šesti tisíc českých korun. Policisté pracují s verzí, že zvířata mohla zaběhnout, ale i s možností případného přečinu krádeže.

Děčín 5. srpna 2019

por. Bc. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail: krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem