Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Policejní prezident ocenil kriminalisty

PRAHA - Policejní prezident plk. Mgr. Martin Červíček dnes ocenil kriminalisty z Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezídia ČR za jejich profesionální a kvalitní práci. 

Policejní prezident plk. Mgr. Martin Červíček v úterý osobně ocenil kriminalisty z Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování (dále jen ÚSKPV) Policejního prezídia ČR, kteří se významným způsobem podíleli a podílí na objasňování rozsáhlé trestné činnosti.

Prezident poděkoval kriminalistům za jejich práci, vyzdvihl jejich důležitou roli a osobní angažovanost zejména při objasňování tak rozsáhlých kauz, jakými byla kauza "Metyl",  či série vloupání do rodinných domů napříč několika kraji v České republice pod krycím názvem "Vrták". Kromě policejního prezidenta poděkoval kriminalistům v souvislosti s touto kauzou i ředitel ÚSKPV, který ocenil  spolupráci krajských ředitelství, která se na objasňování této rozsáhlé majetkové trestné činnosti podílela, zejména pak Královéhradeckému krajskému ředitelství.

 

mjr. Bc. Vlasta Suchánková
mluvčí policejního prezídía 

vytisknout  e-mailem