Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Policejní prezident navštívil Vysočinu

V pátek 24. listopadu policejní prezident plk. Mgr. Martin Červíček a náměstek policejního prezidenta pro vnější službu plk. Mgr. Tomáš Kužel se setkali s policisty z Krajského ředitelství policie Vysočina. Na pracovních jednáních je doprovázel krajský ředitel KŘ P Vysočina plk. Mgr. Miloš Trojánek. 

V rámci pracovního setkání policejní prezident společně s krajským ředitelem s policisty ze všech krajských a základních organizačních článků v rámci pěti územních odborů krajského ředitelství, prodiskutoval otázku nové organizační struktury, která bude plně funkční od 1. ledna 2013. V této souvislosti policejní prezident všechny přítomné informoval, že pro příští rok má Policie České republiky vládou schválený počet 38 996 služebních systemizovaných míst, na které je přidělen stejný objem finančních prostředků, jako tomu bylo v letošním roce. Zároveň garantoval, že v případě Krajského ředitelství policie Vysočina nedošlo k poklesu policistů v přímém výkonu služby.
 
Závěrem policejní prezident poděkoval všem přítomným za spolupráci a uvedl: „Věřím, že kroky, které jsme učinili, jsou správné a povedou ke stabilizaci celého policejního sboru“ a zároveň přítomné ujistil: „vážím si práce každého policisty a občanského zaměstnance a proto mi dovolte, abych vám za vaši dobře odvedenou službu a práci poděkoval.“
 
nprap. Bc. Štěpánka Zatloukalová
tisková mluvčí
Policejní prezidium ČR
26. listopadu 2012

vytisknout  e-mailem